Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv, marți, după ce au pătruns în incinta unei librării din Caracal, de unde au furat bani, agresând fizic o angajată, relatează hotnews.ro.

Conform Poliției Olt, ieri, în jurul orei 19.20, Poliția a fost sesizată prin 112, de către o femeie din Caracal, că două persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta librăriei la care ea lucrează, de unde ar fi furat o sumă de bani şi ar fi agresat fizic o altă femeie, din aceeaşi localitate.

Potrivit sursei citate, polițiștii care au mers la fața locului au stabilit că doi bărbaţi ar fi pătruns în incinta unei librării din Caracal, de unde ar fi furat 400 de lei din casa de marcat, iar, în încercarea de a recupera banii, o angajată ar fi fost agresată fizic de către unul dintre aceştia.

Suspecții sunt doi bărbați în vârstă de 31 și 42 de ani, ambii din Caracal, judeţul Olt. Ei au fost reținuți pentru tâlhărie, iar ulterior magistrații au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lor. (foto: imagine ilustrativă)