60 de noi unități locative, constând în 40 de apartamente și 20 de garsoniere, toate dintre ele prevăzute cu instalație de încălzire individuală (centrale termice de apartament) ar putea fi disponibile tinerilor din Onești până la sfârșitul acestui an.

“După cum am anunţat anterior, un alt proiect de mare importanţă pentru comunitatea locală prinde din ce în ce mai mult contur.

La mijlocul acestei săptămâni a fost predat amplasamentul pentru obiectivul de investiţii <ANSAMBLU DE LOCUINŢE ANL 60 APARTAMENTE>, urmând ca la începutul primăverii să înceapă lucrările la cele două tronsoane cu regim de înălţime S+P+4E, care însumează 20 de apartamente cu 1 cameră şi 40 de apartamente cu 2 camere , în total 60 de unităţi locative, fiecare dotate cu centrală proprie, ce vor fi închiriate tinerilor care nu au în acest moment resurse financiare suficiente pentru a-şi cumpăra propriile locuinţe.

Alături de reprezentanţi ai ANL, ai constructorului şi ai proiectantului, am stabilit ultimele detalii cu referire la începerea lucrărilor si i-am asigurat de tot sprijinul administraţiei locale. În același timp am transmis că voi supraveghea îndeaproape ritmul şi mai ales calitatea lucrărilor ce vor fi executate, cu dorința ca la sfârşitul anului 2018, cei care sunt pe lista de aşteptare a unei locuinţe ANL în Oneşti să se poată muta în casă nouă”, se arată într-o postare pe facebook a primarului Nicolae Gnatiuc.

Noile blocuri ANL vor fi amplasate destul de aproape de cele deja existente, mai precis pe strada Libertății, în curba de pe centura orașului din dreptul restaurantului “La Cleanu”.

Lucrările sunt prevăzute să fie demarate în luna martie, asta dacă și fondurile (asigurate de Agenția Națională pentru Locuințe) vor fi disponibile la timp.

Sursa foto: onestionline.ro