Simți că în industria hotelieră ai putea învăța lucruri noi și ai avea o mare varietate de opțiuni, dar încă te întrebi de unde ai putea începe. Indiferent dacă ți s-ar potrivi un post sezonier sau dacă îți propui să te dezvolți pe termen lung, poți conta pe disponibilitatea joburilor oferite de hoteluri. Echipa Hotelului Perla din Slănic Moldova, una dintre cele mai moderne unități de cazare din stațiunea supranumită “Perla Moldovei”, caută personal pentru recepție.

“Ne mărim echipa! Cautăm colegi/colege pentru recepție! Dacă ești o persoană mereu cu zâmbetul pe buze, cu bune abilități de comunicare, amabilă, calmă, bine organizată, atentă la detalii, îți place să lucrezi cu oamenii și ai capacitatea de a lucra în condiții…uneori stresante, atunci te așteptăm în echipa noastră, o echipa tânără și dinamică. Bineînțeles că avem și cerințe: – minim studii medii/diplomă de bacalaureat; – bune cunoștințe de operare PC; – apreciem și cotăm cunoașterea unei limbi de circulație internațională; – adaptabilitatea la program flexibil. Dacă ești interesat/ă, atunci trimite un CV la adresa crina@hotelperlaslanic.ro!”, anunță reprezentanții departamentului de resurse umane din cadrul unității.

Renovat și modernizat complet, Hotelul Perla și-a redeschis porțile în 2016, într-un concept nou ce înglobează 85 de camere și apartamente, centru de conferințe, două restaurante, un modern centru SPA, precum și o bază de tratament beneficiind de aparatură de ultima generație.