Prefectura Bacău a anunțat că felul în care va fi organizată activitate de examinare la proba practică începând cu data de 6 martie 2018, în municipiile Bacău, Onești și Moinești.

Pentru cursanții școlilor de șoferi din Onești și Moinești care doresc să obțină permisele de conducere pentru categoriile B, BE și B1, veștile nu sunt deloc bune.

Astfel, la nivelul Prefecturii s-a hotărât ca toți acei candidați care nu iau “orașul” din prima încercare, să fie reprogramați în municipiul Bacău.

“În mun. Oneşti :

  • examinarea la proba practică pentru categoriile B,BE,B1 se va desfăşura în fiecare zi de miercuri a săptămânii, pentru aceasta locaţie urmând să fie programaţi doar candidaţii care se află la prima examinare la proba practică, candidaţii care solicită susţinerea unui nou examen la proba practică urmând a fi reprogramati în mun. Bacău.  
  • examinarea la proba practică pentru categoriile C, CE, D, DE, TRC1, C1E, D1, D1E în fiecare zi de miercuri a săptămânii .
  • pentru categoriile AM,A1,A2,A în fiecare zi de miercuri a săptămânii ( excepţie – lunile ianuarie, februarie, noiembrie şi decembrie, din cauza condiţiilor meteo ).

 În mun. Moineşti examinarea la proba practică pentru categoriile B,BE,B1

  • se va desfaşura în zilele de luni ale săptămânii ( o data la două săptămâni ) pentru aceasta locaţie urmând să fie programaţi doar candidaţii care se află la prima examinare la proba practică, candidaţii care solicită susţinerea unui nou examen la proba practică urmând a fi reprogramaţi în mun. Bacău”, se arată în informarea Prefecturii Bacău.

Sursa foto: desteptarea.ro