O femeie din comuna Stănișești, județul Bacău, și-a îmbălsămat de una singură sora decedată în condiții suspecte, ca să nu mai plătească la morgă, scrie ziarulevenimentul.ro.

Potrivit ziarulevenimentul.ro, Maria Ciubotaru (66 de ani), din satul Benești, comuna Stănișești, și-a găsit sfârșitul în timp ce se afla în vizită la o nepoată.

Femeii i s-ar fi făcut rău din senin, iar medicii de la Ambulanță, alertați de o vecină, n-au putut face altceva decât să constate decesul.

Maria Ciubotaru nu figura în evidențe cu afecțiuni, fapt pentru care medicul a a refuzat să emită certificatul de deces și a anunțat poliția.

Incredibil, până la sosirea criminaliștilor sora femeii a găsit de cuviință să o îmbălsămeze de capul ei pe defunctă, folosind spirt, o seringă dar și mai multe pliculețe de conservant “Dr. Oetker”.

„În acest caz am întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, conform noului Cod Penal, nu de moarte suspectă, şi se aşteaptă rezultatul necropsiei pentru încadrarea juridică a faptei”, a declarat agentul principal de poliţie Cătălina Creţu, purtătorul de cuvânt al IJP Bacău, pentru sursa citată.