Cotidianul Libertatea a publicat, ieri, o investigație jurnalistică aducând în atenția opiniei publice un aspect îngrijorător și totodată revoltător: tratarea cu indulgență de către justiție a agresiunilor sexuale împotriva minorilor.

Articolul publicat de Libertatea pleacă de la un caz petrecut la Onești, o fetiță în vârstă de 13 ani, din cartierul “Satul catolic”, fiind molestată sexual în mod repetat de tatăl său, poveste care a ieșit la iveală în ianuarie 2018.

Absolut halucinant, tatăl își punea adesea fetița de 13 ani să-l masturbeze, uneori în fața surorii ei, în vârstă de 3 ani. Cu toate acestea, bărbatul nu a făcut nicio zi de pușcărie!

“O fată, M., de 13 ani, care este agresată sexual de tatăl ei în „Satul catolic” din Onești, o denumire romantică pentru marginea mizeră și neputincioasă de oraș.

O fată molestată sexual și terorizată psihic, care vorbește în ianuarie 2018, căci tatăl:

  • O forțează pe copila de 13 ani să îl masturbeze, uneori în fața mezinei de 3 ani.
  • O duce în grajd și o obligă să se aplece, „ca atunci când îți pui papucii”, ca să-și scoată penisul și să se frece de ea.
  • O pipăie pe sâni și cu degetul în zona intimă, gata să o violeze.
  • O amenință că, dacă spune cuiva, „vă tai capul, ție și lui mă-ta!”.

„Pe fata de 13 ani tatăl a dezbrăcat-o de pantaloni până la genunchi, i-a solicitat un raport sexual cu el, folosind expresii vulgare și în timp ce încerca să-și scoată organul genital în cameră a pătruns minora de 3 ani” Dosar penal 172/P/2018 de la Judecătoria Onești

Medicii o descoperă pe fata de 13 ani profund afectată psihic, <a fost expusă unui eveniment traumatic foarte puternic și manifestă simptomele specifice post-traumă>”, scrie Libertatea în articolul semnat de Cătălin Tolontan, Mirela Neag, Răzvan Luțac și de Adriana Oprea.

Citiți AICI articolul complet