Clubul Sportiv FC Viitorul și Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Onești au încheiat un parteneriat care are ca scop declarat identificarea și valorificarea tinerelor talente în practicarea fotbalului de performanță.

Odată parafată colaborarea, cele două cluburi, unite acum de un deziderat comun, au dat drumul la treabă. Astfel, sâmbătă, 19 iunie, va avea loc o primă acțiune de selecție pentru copiii pasionați de fotbal, la terenul Energia din Onești fiind așteptați, începând cu ora 10.00, atât băieți, cât și fete.

Selecția este destinată juniorilor născuți în perioada 2003-2014.

Foarte IMPORTANT, “copiii selecționați vor beneficia GRATUIT de instruire și echipament. Nu se percepe nicio taxă!”, după cum au declarat reprezentanții FC Viitorul.

Proiectul FC Viitorul – CSȘ Onești își propune un sistem de antrenamente bazate pe cele mai noi metode, mijloace și tehnici, care au ca scop inițierea, familiarizarea şi practicarea fotbalului de performanță, de educare şi dezvoltare a unor laturi noi ale personalității. Preocuparea pentru performanță se va concretiza prin participarea la competiții locale, naționale şi internaționale pentru copii şi juniori, experiența şi rezultatele din anii trecuți fiind un motiv în plus pentru o participare activă. (foto: FC Viitorul)