Grupul “VALEA TROTUȘULUI – ROMÂNIA”, unul dintre cele mai mari grupuri de pe Facebook, care numără peste 25.000 de membri, a împlinit, astăzi (n.r. – marți, 18 iulie), cinci ani de existență.

Grupul are patru administratori – Daniel Tavi Ambăruș, Nicoleta Vasiloiu, Dana Ela Țintaru și Tody Constantin – toți fiind uniți de un singur deziderat, acela de a face din Valea Trotușului să fie recunoscută ca valoare peste tot în lume, prin tradițiile, cultura, educația și oamenii săi de valoare, după cum spune Tavi Ambăruș.

Mesajul lui Daniel Tavi Ambăruș, la ceas festiv:

“Grupul <VALEA TROTUSULUI – ROMÂNIA> – 18 iulie 2012 – 18 iulie 2017!…În aceaste momente speciale este o onoare pentru mine să mulţumesc tuturor membrilor grupului pentru prezenţa constantă şi pentru calitatea postărilor de-a lungul timpului…Mulţumesc pentru cooperarea de succes şi pentru toată susţinerea şi contribuţia la povestea noastră de-a lungul celor cinci ani! Niciuna dintre toate acestea nu ar fi fost posibilă fără ajutorul vostru. Avem în faţă noi obiective de atins!…iar cel mai important obiectiv este să facem ca Valea Trotuşului să fie recunoscută ca valoare peste tot în lume…să scoatem la înaintare tot ce avem mai bun în noi: tradiţii, cultură, educaţie, oameni de valoare…Vă mulţumim că aţi înţeles cu toţii că obiectivul nostru este încadrarea Văii Trotuşului în categoria AŞA DA!…aşa cum ne place nouă, administratorilor să o spunem mereu…chiar dacă sunt momente când trebuie să afirmăm, AŞA NU! Ştim că am avut şi zile bune dar şi zile mai rele, când ne-am mai înţepat…ne-am mai ciondănit…dar mai mereu am ştiut cu toţii să încheiem discuţiile cu bun simţ şi ne-am strâns mâna de fiecare dată, chiar dacă am avut opinii diferite…cei care nu au înţeles obiectivele noatre, au fost nevoiţi să părăsească grupul. RESPECTUL pentru aproapele nostru este încă o prioritate a grupului VT-R! Niciodată nu am crezut că va fi altfel: în Valea Trotuşului am ştiut mereu că există oameni de calitate, muncă de calitate, atitudine de calitate…şi mulţi oameni de valoare…..Vă mulţumim că aţi fost şi sunteţi iubitori ai Văii Trotuşului şi sperăm, cu susţinerea voastră, să continuăm împreună!…
Mulțumim și celor care ne-au adus critici dar și celor care ne au drept tipar în administrarea altor grupuri… Mulțumim și celor de la Facebook care au conceput acest mod de socializarea… din lumea virtuală!
Cu deosebit respect, alături de: Nicoleta Vasiloiu, Dana Ela Tintaru şi Tody Constantin, adminii grupului VT !”.