Violenţa domestică a mai făcut o victimă într-un cuplu din comuna Mănăstirea Cașin, judeţul Bacău. Un bărbat de 42 de ani şi-a ucis iubita de 36 de ani. Cei doi locuiau împreună de câteva luni, iar în urma unui acces de furie a lovit-o mortal, relatează știrileprotv.ro.

Bărbatul s-a culcat, iar dimineaţa când a văzut că femeia nu se mai trezeşte a sunat la 112. Medicul de la ambulanţă nu a mai putut face nimic.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează că, vineri, să fie prezentat unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi concubini trăiau împreună de o jumătate de an, iar cu ei locuia şi fetiţa bărbatului în vârstă de 8 ani. Vecinii i-au văzut împreună când se întorceau de la o petrecere şi nimic nu prevestea nenorocirea care avea să se întâmple.

Nu era (n.r. – agresorul) violent. El şi-a crescut fetiţa şi venea la şcoală atât de curată şi îngrijită. Nu ziceai că nu are mama. Nu ştiu, nu ştiu cum s-a întâmplat lucrul ăsta.”

Vecinii nu îşi explică ce s-a putut întâmpla între cei doi şi de ce s-a ajuns la crimă. Din curtea lor niciodată nu s-au auzit vorbe grele şi toţi deplâng acum soarta femeii.

Fetiţa suspectului era şi ea acasă, însă anchetatorii spun că nu a asistat la scena sângeroasă. Acum este în grijă unor rude şi urmează ca mama suspectului să se ocupe de copilă. Dacă va fi găsit vinovat pentru omor, bărbatul risca 20 de ani după gratii.(foto: imagine ilustrativă; foto mic: stirileprotv.ro)