Medicul a descoperit plicul cu bani printre analizele din dosarul unei pensionare, care era internată în spital, și l-a înapoiat imediat femeii bolnave.

Totul s-a petrecut în urmă cu aproximativ o săptămână, la spitalul din localitatea Carei, județul Satu Mare, relatează observator.tv.

Medicul nu a sesizat gestul femeii și nici plicul cu bani de la bun început, ci abia după câteva ore, și imediat s-a dus în salonul unde era internată pensionara înapoindu-i banii.

A dus plicul în salon unei bunicuțe înapoi, (n.r. – medicul), zicându-i: <vă arat fluturașul meu de salariu, dacă cuponul dumneavoastră de pensie are suma mai mare decât salariul meu, atunci vă înțeleg gestul. Dar eu, credeți-mă, sunt plătit pentru munca mea>.

Țin să precizez că acest plic nu în buzunar i- a fost strecurat medicului, ci între acte, fără ca acesta să observe. De acest gest de ce nu vorbește nimeni. Da, există și medici cu bun-simț. Da, avem asemenea medici, doctori la Carei. Sunt mândru că sunt careian, a declarat, pentru presasm.ro, un pacient care a fost martor la întâlnirea dintre medic și pensionară.