La nici o săptămână de la anunțul privind destrămarea echipei, făcut, pe Facebook, de jucătorii de la Gauss Bacău – “Proiectul FCM 1950 Bacău va continua fără ACS Gauss Bacău(detalii AICI) – situația s-a întors la 180 de grade, iar câștigătoarea campionatului județean va evolua, în aceeași formulă, în Liga a 3-a.   

Gauss s-a înscris, vinerea trecută, în Liga a 3-a, iar toți titularii care apucaseră să-și ia legitimațiile de la club, au revenit la echipă, alături de antrenorul-jucător Andrei Întuneric, informează desteptarea.ro.

De altfel, Întuneric admitea, înaintea reunirii de ieri, faptul că “există posibilitatea să continuăm la Gauss. La fel și unul dintre jucătorii de bază ai echipei, golgheterul Bogdan Lupu, care a spus că în proporție de 80-90 la sută, vom continua la Gauss (…) Când ni s-a confirmat că că echipa va activa în Liga a 3-a, am decis că ar fi păcat să nu continuăm, mai ales că am muncit pentru această promovare”.

Dacă Gauss va evolua în Liga a 3-a, Viitorul Curița devine principal favorită la câștigarea campionatului județean, în ciuda faptului că în echipa pregătită de Costică Ene nu se vor mai regăsi Tudorache și Butezatu.

Viitorul Curița se reunește în vederea pregătirii noului sezon în această după-amiază, la orele 18.00, la stadionul CSM din Onești.

Sursa foto: www.facebook.com/fcm 1950/