Sute de oneșteni, rude, prieteni, colegi de breaslă, foști pacienți, oameni simpli, au ținut să-și ia “adio” de la dr. Mihaela Seceleanu, astăzi, când aceasta a fost condusă pe ultimul drum.

Slujba de înmormântare s-a ținut la Biserica “Sf. Nicolae”, din Onești, fiind oficiată de un sobor de preoți, după care cortegiul funerar s-a îndreptat către Cimitirul Red, acolo unde dr. Mihaela Seceleanu își va duce somnul de veci.

Foarte multe persoane dintre cele care au luat parte la înmormântare nu și-au putut stăpâni lacrimile nici pe timpul slujbei, nici după ce aceasta a luat sfârșit. Mulți au plâns ca niște copii, efectiv.

“Este o zi de doliu pentru oneșteni și pentru acest oraș, a plecat dintre noi un om absolut minunat, cum rar ai ocazia să întâlnești într-o viață! Îmi pare nespus de rău, știam că se chinuie cu boala de ani de zile, dar aceasta a fost destinul ei. Oneștiul este începând de astăzi mai sărac. A plecat dintre noi un om de o valoare inestimabilă, o adevărată doamnă, un suflet nobil căruia mulți îi vom simți lipsa”, ne-a spus una dintre zecile de prietene ale Mihaelei Seceleanu, care au însoțit-o pe doctoriță pe ultimul drum.

Curtea Bisericii “Sf. Nicolae” s-a umplut de coroane de flori, iar în mulțime, printre rude, prieteni și colegi de breaslă – “cred că e jumătate de spital aici”, a opinat un polițist de la Rutieră – s-au strecurat și foarte mulți oameni simpli, care au îndrăgit-o nespus pe doctoriță. “Avea câte un cuvânt bun pentru oricine, mereu. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a spus cineva.

La slujbă au luat parte mai bine de 300 de persoane, curtea bisericii de pe bulevardul Oituz din Onești fiind neîncăpătoare.