Persoanele vârstnice din Onești sunt invitate de ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PERSOANELOR VÂRSTNICE, care se serbează pe 1 octombrie, să petreacă împreună la Casa de Cultură a Sindicatelor din Onești, în compania artistului Fuego.

“Ca în fiecare an , ziua de 1 octombrie o dedicăm persoanelor vârstnice, cei care au pus umărul la ridicarea Oneştiului, organizând pentru aceştia manifestări menite să le aducă un plus de bucurie. Astfel, duminică 1 octombrie, voi avea onoarea ca, în numele Primăriei şi al Consiliului Local Oneşti, să premiez cuplurile ce sărbătoresc 50 de convieţuire împreună, urmând ca la finalul ceremoniei să ne bucurăm împreună de un spectacol eveniment susţinut de binecunoscutul artist Fuego. „TESTAMENT”, este un spectacol de teatru, muzică și poezie, realizat după opera marelui poet Grigore Vieru, un strigăt al artistului care-și pune acolo toate trăirile. La „TESTAMENT” veți regăsi un alt Fuego, sobru, prezentând adevăruri despre cum să fim, despre ce e bine și ce nu, despre mamă și sacrificiile acesteia, care va interpreta, va recita, va trăi cu toată ființa sa fiecare cuvânt și va cânta piese cunoscute, care se potrivesc de minune temei și conceptului.
Vă invit aşadar duminică , 1 octombrie 2017 de la orele 18.00 , la Casa de Cultură a Sindicateor din Oneşti, să celebrăm împreună Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.
Intrarea se face cu invitaţii care se ridică pe baza unui act de identitate de la sediul Bibliotecii Municipale “Radu Rosetti” Oneşti, de luni până vineri între orele 09.00 – 17.00”,
se arată într-un mesaj postat pe facebook de primarul Oneștiului, Nicolae Gnatiuc.