Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, și-au extins colaborarea cu omul de afaceri Ionuț Dumitrescu într-un nou proiect logistic, din Craiova, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Compania Pavăl Holding, deținută de proprietarii Dedeman, a preluat 70% din societatea Eli 4 Craiova, prin care Ionuț Dumitrescu vrea să dezvolte un parc logistic de circa 54.000 de metri pătrați la Craiova. „Lucrăm la autorizarea proiectului și, probabil, vom începe construcția anul acesta. Va fi o dezvoltare în etape, a cărei valoare va ajunge la final în jurul a 25-30 milioane de euro. În același stadiu suntem și cu proiectele din Bacău, Târgoviște și Timișoara“, a declarat, pentru Profit.ro, Ionuț Dumitrescu, fondatorul Element Industrial.

Frații Pavăl și-au început parteneriatul cu Ionuț Dumitrescu în august 2019, când au preluat 70% din firma care dezvoltă parcul logistic Eli Park 1, situat în zona Chitila-Buftea. Printre chiriașii acestui proiect, cu o suprafață de 50.000 de metri pătrați, se numără Arctic și Paste Băneasa.

Proprietarii Dedeman s-au asociat anul trecut cu firma lui Dumitrescu și pentru dezvoltarea unui parc logistic de circa 65.000 de metri pătrați la Bacău, pe un teren de 13 hectare. În acest proiect, frații Pavăl au o participație de 80%.

Articolul integral AICI