În Onești, apa nu va mai curge mai des din cer decât la robinete. Administrația Gnatiuc și Consiliul Local, alese de oneșteni în urmă cu un an, au reușit să rezolve o problemă care ne-a mâncat ficații, mulți ani la rând.

Din acest moment se trece la program non-stop, și nu mai trebuie decât ca oneștenii să dea dovadă de răbdare, până când noul operator de apă din oraș va rezolva toate probleme. Sunt multe, dar nu degeaba directorul general al RAJA, Felix Stroe, a anunțat investiții de 14 milioane de euro, în următorii trei ani. “Ne-am propus să finalizăm toate aceste investiții până la finalul mandatului primarului Gnatiuc, a subliniat Stroe.

Predarea serviciului de apă către RAJA Constanța reprezintă, orice s-ar spune, o uriașă realizare a Administrației Gnatiuc și a Consiliului Local Onești, care au conlucrat perfect în această chestiune.

Dezvăluire senzațională a primarului: “Am ajuns și la Muntele Athos și m-am rugat să rezolvăm această problemă, care ne-a apăsat și ne-a stresat atâția ani, pe toți oneștenii”.

P.S. – oficializarea delegării gestiunii serviciului de apă al Oneștiului către RAJA a coincis cu o ploaie zdravănă, care a inundat câteva dintre străzile orașului.