Dacă nu ți-ai făcut planuri pentru weekend-ul ce vine, evenimentul organizat de restaurantul tradițional Casa Domnească, din centrul stațiunii Slănic Moldova, la aniversarea unui deceniu de existență, cu siguranță merită luat în seamă.

Ingredientele pentru o petrecere pe cinste sunt deja asigurate: îndrăgitul cântăreț de muzică lăutărească Nelu Ploieșteanu, Ansamblul de datini și obiceiuri Trotușene și interpreta Vasilica Tătaru vor asigura voia bună în timp ce dumneavoastră vă veți putea delecta cu zeci de bucate alese tradiționale, acompaniate de o largă selecție de vinuri fine și multe alte băuturi de sezon.

La ceas aniversar, oaspeții restaurantului vor fi întâmpinați cu un meniul festiv și reduceri de prețuri, între 20 și 50 la sută la toate preparatele, vițeluș la proțap, tocană de mistreț, păstrăv la plită cu legume, tocană de cerb și multe alte preparate pe care nu ai ocazia să le mănânci chiar în fiecare zi. Nu vor lipsi din meniu tradiționala ciorbă de fasole cu afumătură, plăcintele poale-n brâu, apetisantul purceluș la proțap ori deliciosul berbecuț la proțap.

Evenimentul debutează sâmbătă, 16 ianuarie, și se încheie duminică târziu.