Judeţul Bacău ar putea să fie reprezentat în Parlamentul României de un tânăr inginer din Onești, care are un masterat în Managementul agroturismului şi alimentaţiei publice, notează exclusivnews.ro.

Este vorba despre Alin Emilian Furtună, absolvent mai întâi al Colegiului Național “Dimitrie Cantemir”din Onești, după care, în 2017, al Facultății de Management și Dezvoltare Rurală din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București.

Alin Emilian Furtună, care în 2019 a finalizat și studiile de masterat cu specializarea Management în agroturism și alimentație public, lucrând în prezent ca inginer la o firmă de construcții din Onești, are aspirații dintre cele mai înalte.

La doar 27 de ani, a renunţat comoditate şi în loc să privească nepăsător de pe margine la felul cum este condusă România, a ales să intre în politică.

Pentru că nu dorea să se compromiotă în partidele cu “renume”, a căutat un partid nou, curat, care să nu aibă nicio legătură cu actuala clasă politică. Aşa a aflat de Partidul Noua Românie şi convins de Statut şi programul politic, a decis să se înscrie pentru prima dată în viaţă, într-un partid.

Am ales să fac parte din Noua Românie întrucât partidul este constituit din oameni tineri, ambiţiosi, cu gândire pozitivă, oameni care îşi doresc o cu adevărat o Românie curată“, a declarat Alin Furtună pentru exclusivNEWS.ro.

Şi pentru că este an electoral, Alin Furtună a acceptat propunerea conducerii PNR de a candida la funcţia de deputat în judeţul Bacău.

“Am ales să candidez la alegerile parlamentare pentru că nu mai am încredere în actualii politicieni, care se gândesc doar la propriul interes fără facă ceva pentru români. Vreau să reprezint judeţul Bacău în Parlament şi să ajut zona Moldovei să se dezvolte economic, social şi cultural. Mă preocupă defrişările ilegale, de aceea voi susţine cu tărie înăsprirea legislaţiei pentru cei care taie lemne în mod ilegal. Statul român are datoria să aibă grijă de cei care reprezintă viitorul, noi tinerii suntem cei care putem sa le asiguram copilor noştri condiţii de trai mai bune. România de mâine va fi una în care fiecare cetățean va munci cinstit și va fi răsplătit pe masură, însă cu condiţia să ne trezim la realitate şi să nu mai votăm aceleaşi partide. Daţi o şansă candidaţilor Noua Românie“, a mai declarat Alin Furtună, pentru sursa citată. (foto mare: imagine ilustrativă)