Antreprenorul oneștean Mihai Fudulache, care deține grupul de firme Da Bacco, lider național în domeniul înființării de plantații viti-pomicole, a făcut o donație importantă către Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont constând în mai mulți stâlpi de susținere pentru indicatoare și marcaje cu care vor fi amenajate traseele din munții Nemira.

Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont funcţionează ca instituţie publică de interes judeţean, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Judeţean Bacău, care a fost reprezentat la eveniment de vicepreședintele Gelu Panfil.

“Precipitațiile abundente din ultima perioadă au afectat și livada de la ferma Bogdănești, care aparține antreprenorului Mihai Fudulache. Deși pagubele produse sunt semnificative, oneșteanul nu a uitat ce înseamnă solidaritatea.

Acesta a donat către Serviciul Public Judeţean pentru Promovarea Turismului şi Coordonarea Activităţii de Salvamont mai mulți stâlpi de susținere pentru indicatoare și marcaje cu care vom amenaja traseele din munții Nemira.

Firma Da Bacco reconfirmă, astfel, misiunea și valorile pe care și le-a asumat încă de la înființare: seriozitate, onestitate, responsabilitate și implicare activă în viața comunității. Îi mulțumesc odată-n plus lui Mihai pentru gestul său şi-l asigur că amenajarea traseelor si marcarea lor vor conduce la cresterea sigurantei amatorilor de drumetii montane din judetul Bacău”, a declarat Gelu Panfil.