Pe strada Calea Brașovului din Onești, la numărul 44, se află o oază de liniște, un fel de dumbravă minunată pe nume Terasa “Trattoria Events”. Este un spațiu mare, aerisit, situat departe de tumultul orașului și ferit de priviri indiscrete. O astfel de grădină este un bun prilej pentru o pauză de la pulsul orașului, pentru a-ți aduce aminte de frumusețea lucrurilor simple, de serile de răsfăț și socializare, alături de cei dragi.

Terasa “Trattoria Events” este de astăzi deschisă publicului și se prezintă în toată splendoarea ei: mese multe și fotolii confortabile, alei pavate cu piatră cubică, o grădină magnifică și o fântână arteziană ce devin un adevărat stimul pentru imaginația privitorului.

Și pentru că să te răsfeți înseamnă să ai grijă de tine, meniul oferă toate opțiunile standard, printre care și pizza pe vatră și grill, plus multe altele de nerefuzat, cum ar fi proțapul autentic pe lemne de fag, la solicitarea oaspeților. Nu lipsesc smoothie-urile, fresh-urile, limonadele în absolut ce combinație îți dorești, vinurile alese, cocktail-urile și berea atât de căutată în sezonul estival care sunt servite prompt, de la barul amenajat în aer liber.

Detaliile care fac diferența

Un aspect de care tot mai mulți țin cont în alegerea unei terase, la “Trattoria Events” clienții sunt feriți de insistența agasantă a cerșetorilor prezenți în preajma multor restaurante centrale aflate la stradă.  Tocmai de aceea, reprezintă spațiul ideal pentru o seară cu prietenii, o întâlnire de afaceri sau o petrecere privată.

“Trattoria Events” este totodată locul perfect în care să ieși pentru o cină în aer liber, cu familia. Mai ales pentru că are și un loc de joacă foarte bine amenajat, pentru juniorii familiei.

În concluzie, un loc cu un vibe pozitiv, apropiat de natură, cu un stil relaxat și care îți dă ocazia să te refugiezi și să te relaxezi într-o atmosferă plină de rafinament.