Consiliul Județean Bacău finanțează lucrările de reconstruire a unei străzi din Onești care nu a mai fost niciodată reabilitată în ultimii 30 de ani, într-un proiect de infrastructură mai amplu susținut de instituția condusă de Valentin Ivancea. Este vorba despre drumul de legătură dintre comuna Ștefan cel Mare și Onești (strada Viișoarei).

“Reconstruirea drumului de legătură dintre comuna Ştefan cel Mare şi Oneşti (str. Viişoarei) a început astăzi.

Proiectul de infrastructură este finanțat de Consiliul Județean şi este complementar cu o altă investiție realizată de CJ Bacău în Oneşti – modernizarea străzii Industriilor care deserveşte platforma industrială.

Refacerea străzii Viişoarei presupune îndepărtarea betonului de pe carosabil şi turnarea unui nou strat de beton rutier, soluție propusă de proiectant ce are în considerare traficul rutier greu din zonă.

Drumul va deservi atât compania Chimcomplex (poarta 2), cât şi noua stație de epurare de la Jăvreni construită de operatorul RAJA.

Valoarea investiției este de 6,85 milioane lei (inclusiv TVA), lucrările având un termen de execuție de 12 luni.

Împreună cu Gelu Panfil, vicepreşedintele CJ Bacău, şi primarul comunei Ştefan cel Mare, Ion Vlasie, am marcat demararea lucrărilor şi am cerut antreprenorului să se mobilizeze exemplar, astfel încât str. Viişoarei să fie cât mai curând finalizată, iar traficul rutier să se desfăşoare în condiții de siguranță”, a precizat președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea. (foto: facebook.com)