La iniţiativa oneșteanului Mihai Zarzu, la începutul noului an şcolar a fost organizată în Onești o acţiune social-filantropică care se adresează copiilor din familiile cu posibilităţi materiale reduse. Ieri, cu ajutorul mai multor voluntari, a început distribuirea ghiozdanelor și rechizitelor strânse în urma acestei acțiuni ce se îndreaptă cu precădere spre copiii ce provin din familii defavorizate şi marginalizate social. Pentru început, Mihai Zarzu și restul voluntarilor au poposit la Helegiu, Deleni și Drăgugești.

“Am început cel mai frumos moment din „Acțiunea Ghiozdănelul”!

Această acțiune aduce zâmbete sincere și bucurie tuturor copilașilor unde împărțim aceste ghizdane.

Astăzi am fost cu voluntarii Sufletiști în Helegiu, Deleni și Drăgugești, să ne încărcăm cu cea mai frumoasă și sinceră energie pe care nu o găsiți nicăieri de cumpărat!

Cu ajutorul acestei acțiuni dorim să sprijinim copiii din jurul nostru. Nu le schimbăm viața, dar le dăm o mână de ajutor, le arătăm că nu sunt singuri și noi suntem lângă ei să le oferim o speranță de bine pe care toată lumea o dorește!

Personal, VĂ MULȚUMIM tuturor pentru încredere și sprijin! Iubesc din tot sufletul ceea ce fac și credeți-mă că dacă într-o zi nu o să mai pot să fac asta, înseamnă că viața mea s-a terminat.

Toate aceste zâmbete de fericire se datorează dumneavoastră oameni buni, cei ce ați donați ghiozdane, rechizite, bani și ne-ați încurajat zilnic să facem acest lucru!

Luni începe școala (sau cel puțin așa sper) și până atunci trebuie să împărțim ghiozdane la cât mai mulți copii, indiferent că trebuie să stăm 8-10-12 ore pe drumuri și să mâncăm pe unde apucăm!

Mulțumesc pentru ajutorul dat la echiparea și distribuirea ghiozdanelor următorilor: Cosmin Bordianu, Diana Elena Lungu, Ramona Rusu, Pintilie Alexandru Florin, Nicoleta Lungu, Alexandru Petcu, Claribela Niță, Rozina Larisa Lucaci, Bianca, Denisa Andreea Ușurelu, Bianca Mădălina, Mariana și Radu Tărlungeanu, Minu Gabriel, Laurențiu Macovei și tuturor prietenilor Sufletiști ce sunt alături de noi!”, a menționat Mihai Zarzu, într-o postare pe Facebook. (foto: facebook.com/Zarzu Mihai)