A treia zi a festivalului Young Island de la Bacău a fost şi cea mai spectaculoasă. Vama și The Motans au încins atmosfera pentru publicul dornic de distracţie.

Mii de tineri au cântat împreună cu Tudor Chirilă refrenele care au făcut din Vama una din cele mai îndrăgite trupe româneşti. Cu toții au trăit la cote maxime momentul.

După Vama, pe scenă au urcat cei de la the Motans. Aşteptările erau deja mari, însă artiştii nu au dezamăgit publicul avid de distracţie.

Momentul a fost absolut special pentru o tânără care a primit din partea artistului o chitară semnată, iar emoțiile și-au spus cuvântul, relatează stirileprotv.ro.

Fată: „Te iubesc. Te iubesc foarte mult. Mulţumesc pentru chitară.”

Cea de-a treia ediție Young Island a întrecut așteptările tuturor, iar organizatorii spun că festivalul din Bacău crește de la an la an.

Eduard Nunu, organizator: „A fost cel mai bun an. Cea mai bună ediţie Young Island. Este ultima zi. O prezenţă peste aşteptările noastre. Devenim cel mai mare festival din Moldova şi ne bucurăm că am creat o comunitate. Au fost fericiţi şi s-au distrat împreună.”

Pe scena festivalului au mai urcat în acest weekend și Delia, Puya sau B.U.G Mafia. (foto: captură video)