Un accident rutier a avut loc, vineri după-amiază, pe DN11 Onești – Târgu Secuiesc, pe raza comunei Oituz, după de două mașini s-au izbit. În urma impactului, o persoană a suferit mai multe leziuni și a a ajuns la spital, în vreme ce o altă persoană, fără marcă traumatică, a refuzat transportul la unitatea spitalicească din Onești.

 „În urma coliziunii produse între 2 autoturisme au rezultat 2 victime, dintre care o victimă policontuzionată care a fost preluată de ambulanţa SAJ și cealaltă victimă, fără marcă traumatică, a refuzat transportul la spital. Echipajul ISU a asigurat măsuri PSI”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş.

„Un conducător auto în vârstă de 52 ani, din localitate, nu s-a asigurat temeinic la efectuarea virajului la stânga fiind acroșat de un alt autoturism care circula pe același sens și care se afla în depășire regulamentară.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto care nu s-a asigura la schimbarea direcției de deplasare.

Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul amândurora”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisar Cătălina Păduraru.