Primarul ales al comunei Cașin, Cosmin Curelea (PSD), a fost în fine învestit în funcție, în această dimineață, la aproape două luni de la data alegerilor. Ședința de învestire a lui Cosmin Curelea s-a amânat atât de mult în urma numeroaselor demersuri în instanță ale fostului primar, Daniel Soroiu, care a contestat rezultatul alegerilor din 27 septembrie.  

La ședința de învestire, Cosmin Curelea i-a avut alături pe președintele organizației județene PSD Bacău, europarlamentarul Dragoș Benea, pe deputatul Daniel Floroiu, pe vicepreședintele Consiliului Județean, Gelu Panfil, și pe consilierul județean Daniel Munteanu.

“Cășuneni, curițeni, după o lungă perioadă de timp, localitatea Cașin are primar. Cășunenii m-au identificat ca pe o persoană ambițioasă, încrezătoare, determinată, motivată, muncitoare, care își respectă cuvântul dat, vocală, care spune lucrurilor pe nume, dar și Cosmin Curelea i-a identificat pe cășuneni cu aceleași calități.

Tot concetățenii m-au asociat cu realizările din primul mandat de primar, n-ai cum să nu-ți aduci aminte de Cosmin Curelea când treci prin fața Primăriei Cașin sau prin fața Căminului Cultural Curița (…) Cu toții traversăm o perioadă delicată, trebuie să facem front comun pentru diminuarea cazurilor de COVID-19 atât în localitatea noastră, cât și în celelalte localități, fiindcă într-o localitate cu oameni sănătoși, cu instituții sănătoase, se poate munci în condiții de siguranță.

Toate realizările mele din primul mandat s-au regăsit în votul cetățenilor din 27 septembrie, este prima dată când după 16 ani la Cașin un candidat câștigă Primăria cu o majoritate în Consiliul Local dintr-un singur partid, nu din trei partide.

Țin să mulțumesc încă o dată tuturor cășunenilor și curițenilor pentru încrederea acordată și domnului președinte, europarlamentarul Dragoș Benea, pentru încrederea acordată și sprijinul deplin pe care îl are pentru localitatea Cașin”, a declarat primarul ales al comunei Cașin, Cosmin Curelea. (foto: captură TV)