Lucrările dezvoltare și modernizare din Târgu Ocna, aferente proiectului de asociere, cu o valoare de aproximativ 6,3 milioane lei (circa 1,2 milioane de euro), în proporție de 90% finanțat de către Consiliul Județean Bacău, se execută conform calendarului stabilit, a concluzionat președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, în urma vizitei pe care a întreprins-o, zilele trecute, în orașul-stațiune, alături de prefectul județului, Lucian Bogdănel, și de vicepreședintele CJ, Gelu Panfil.

Valentin Ivancea, președinte CJ Bacău: „Sub coordonarea proiectantului și a Serviciului administrarea drumurilor, siguranța circulației din cadrul CJ Bacău, se lucrează la rigolele de scurgere a torenților de apă din întreaga zonă, sistemele pentru preluarea apelor pluviale, se profilează drumul, se construiesc accesele la proprietăți și se fac intervenții de consolidare a malurilor.

De asemenea, reabilitarea celor 23 de străzi, prin turnarea unui covor asfaltic nou, reabilitarea trotuarelor, execuția pistelor de biciclete şi modernizarea iluminatului stradal, investiții finanțate prin Programul Operațional Regional 2014 2020, vor contribui decisiv la transformarea acestui oraș de pe Valea Trotușului.

În scurt timp, edilul Cristian-Aurelian Ciubotaru, prin proiectele pe care le implementează, va dezvolta considerabil infrastructura locală, oferind un plus de confort pentru cetățeni & turiști.”

Atenție, restricții de circulație la intersecția străzilor Viișoara cu Cărămidăriei și Viitorului

Autoritățile locale târgocnene au anunțat astăzi că a fost impusă o restricție de circulație cu ocazia lucrărilor efectuate la proiectul „Modernizarea străzilor Cărămidăriei, Viitorului și Cimitir din Orașul Târgu Ocna, județul Bacău”.

„Informăm locuitorii că accesul din intersecția străzii Viișoara cu străzile Carămidăriei și Viitorului este restricționat până la finalizarea noului podeț.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, se arată în informarea Primăriei Târgu Ocna. (foto: Facebook / Valentin Ivancea)

ÿÛ
ÿÛ
ÿÛ