Oneșteanul Mihai Gosav, inspector principal de poliție penitenciară, ofițer profesor în cadrul SNPAP Târgu Ocna și vicepreședinte al Federației Române de Hand to Hand Fight, a cucerit medalia de bronz în cadrul categoriei +95 de la Cupa Mondială de Hand to Hand Fighting, ce s-a desfășurat la Moscova.

La competiția din capitala Rusiei, la care au participat 350 de sportivi din 30 de țări, România a deplasat o delegație restrânsă, Mihai Gosav și agentul șef de poliție penitenciară Alexandru Panait, băcăuan și el.

Veste bună este că și Alexandru Panait, îndrumător în cadrul serviciului de coordonare elevi și instructor sportiv în cadrul federației, a obținut medalia de bronz, doar că la disciplina Self Defense, la categoria +85 kg.

A fost prima participare a României la Cupa Mondială de Hand to Hand Fighting.

Oneșteanul Mihai Gosav are în palmares numeroase trofee cucerite în diferite competiții sportive dedicate breslei sale, în toate colțurile lumii.

Mă bucur că am reprezentat România la cel mai înalt nivel și mulțumesc pe această cale conducerii <Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare> unde lucrez ca profesor, pentru sprijinul acordat”, a declarat Mihai Gosav.