Uniunea Salvați România (USR) – organizația de tineret și-a ales primul președinte și Birou Executiv, cu un mandat de un an. Funcția de președinte i-a revenit lui Mihai Gabriel Costea, un tânăr în vârstă de 24 de ani,din Onești, absolvent al Colegiului Național “Grigore Moisil” – promoția 2015.

Mihai Gabriel locuiește în prezent la Iași, unde a urmat cursurile Facultății de Istorie, din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza”, activând ca membru în organizația USR Iași.

Din această poziție, a candidat la funcția de președinte al organizației de tineret USR la nivel național.

„Provocarea generației noastre este să convingem tinerii să rămână și să construiască în România, în condițiile în care jumătate dintre absolvenții de liceu își doresc să se mute în străinătate. Noi am ales să nu stăm deoparte și ne-am alăturat proiectului USR. Sperăm ca tinerii din societate care se identifică cu ceea ce susținem să vină la noi în organizație și să putem crește împreună”,  a declarat noul președinte Mihai Gabriel Costea.

USR Tineret își propune să asigure atât evoluția politică a partidului, ridicarea nivelului discursului public românesc, cât și reîncadrarea acestuia într-un sistem de valori liberale și pro-europene, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a organizației USR Tineret.