Numeroși prieteni ai pilotului oneștean Adrian Răspopa s-au adunat duminică, 5 septembrie, în fața sediului Primăriei Onești, la un altar improvizat ridicat tot de ei în memoria celui care a fost campionul orașului.

În fața unei bănci peste care a fost întins drapelul României și a fost așezată o coroană de flori, în semn de omagiu, cei mai apropiați prieteni ai lui Adi Răspopa, dar și oneșteni simpli, care nu l-au cunoscut pe marele campion, au aprins candele și s-au rugat pentru el.

Un tablou de mari dimensiuni, ce îl înfățișează pe Adi Răspopa într-un echipament sportiv, așa cum și-a găsit nefericitul sfârșit, și pe care a fost inscripționat mesajul “Un campion în inimile oneștenilor” a fost fixat de una dintre coloanele de la intrarea în Primărie.

Cât timp au zăbovit în fața altarului, cei mai buni prieteni ai lui Adi au încercat cumva să o îmbărbăteze de Luiza, sfâșiată de durere după dispariția fulgerătoare a partenerului de ei viață.

Pilotul oneștean Adrian Răspopa și-a pierdut viața sâmbătă, 4 septembrie, după un accident groaznic, petrecut la Raliul Iașiului. Adrian Răspopa avea doar 41 de ani.