Președintele României, Klaus Iohannis, a decretat astăzi starea de urgență, care se instituie pentru următoarele 30 de zile. “Pandemia cauzată de infecția cu noul coronavirus nu poate fi stopată decât prin măsuri excepționale care au dovedit că au efecte pozitive în țările grav afectate de evoluția virusului, a spus președintele.

După decretarea stării de urgență, conducerea lanțului de magazine Nevila a decis să restricționeze accesul în unitățile sale din Onești, Moinești, Comănești și Târgu Ocna.

“În urma declanșării Stării de Urgentă, am procedat la limitarea accesului in interiorul unităților ce aparțin rețelei de magazine NEVILA, la maxim 10 persoane. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și va asigurăm de tot sprijinul salariaților noștri!”, se arată într-o comunicare a Grupului Nevila.

Tot ca măsură de protecție împotriva răspândirii coronavirusului, de mai mult zile la casele de marcat din magazinele Nevila casierele poartă mănuși de protecție, iar între acestea și clienții unităților au fost instalate panouri despărțitoare, din plastic transparent. (foto: facebook.com/Nevila)