Un şofer care a blocat accesul auto într-o curte s-a ales cu maşina vandalizată pentru că nu şi-a lăsat numărul de telefon la care să poată fi sunat în caz de nevoie. 

Incidentul s-a petrecut în Cluj-Napoca, oraş în care există o criză acută de locuri de parcare, și s-a viralizat imediat pe rețelele de socializare, dând naștere unor discuții aprinse.

Colegii de la Ziua de Cluj au relatat pe larg incidentul: „Reacţia celui blocat, care a fost deranjat la maxim de impertinenţa şoferului neatent s-a transformat în infracțiune. I-a vandalizat mașina omului care a parcat anapoda. „Data viitoare lasă un număr de telefon” a scris acesta pe capota maşinii cu un vopsea de culoare neagră. „Am parcat ca un bou” a mai scris acesta pe ușile laterale. Victima a aflat vestea pe un grup de Facebook – Şoferi De Week-end CLUJ, iar incidentul a provocat dezbateri aprinse pe un grup de Facebook pe tema: cine este vinovat, „parcagiul” sau „vopsitorul”?”

Un internaut din județul Bacău a comentat incidentul cu umor: „Aveţi grijă pe unde parcaţi, băieţii au prins oferta la vopsea de la Dedeman!” (foto: Paul Racolța)