Mihai Zarzu, un tânăr din Onești care ne-a obișnuit deja cu acțiunile sale caritabile, aleargă în aceste zile între zeci de localități din județul Bacău, unde împarte alimente bătrânilor și nevoiașilor.

Drăgugești, Deleni, Berzunți, Pârgărești, Oituz, Mănăstirea Cașin, Cașin, Livezi, Poiana Sărată, Hârja, Filipești, Bogdănești Ferăstrău, Gura Văii, Bârsănești sunt doar câteva din localitățile în care au ajuns Mihai Zarzu și ajutoarele sale de nădejde bucurând sufletele bătrânilor și familiilor fără posibilități materiale.

Campaniei “Din suflet, pentru suflete!”, inițiată de Mihai Zarzu în contextul pandemiei de coronavirus, i s-au alăturat și doi agenți economici renumiți din Onești: Nevila și Măcelăria La 2 Frați.

“Mulțumim celor de la Nevila pentru pâinile donate. Până când va fi nevoie, ne vor ajuta zilnic cu 100 de pâini! Mulțumim celor de la Măcelăria La 2 Frați pentru mezeluri! Mulțumim tuturor pentru sprijin!”, este mesajul adresa de Mihai Zarzu celor două firme. (foto: facebook.com/Mihai Zarzu)