Prefectul Leonard Bulai a avut astăzi, 7 aprilie, o întâlnire la sediul instituției cu reprezentanții Asociației Elevilor din Bacău, Ioana Nunu și Daniel Stanca, pe tema acordării burselor școlare elevilor din județul Bacău, aferente semestrului I din acest an școlar.

Discuțiile au vizat numărul de burse școlare propus de Inspectoratul Școlar al Județului Bacău către Ministerul Educației și listele cu potențiali beneficiari întocmite de unitățile școlare, cifre între care apar neconcordanțe.

În același timp, reprezentanții elevilor i-au adus la cunoștință domnului prefect situația unităților administrativ-teritoriale unde prevederile din Legea Educației Naționale privind acordarea acestor burse nu se respectă.

În urma discuțiilor purtate și a documentelor prezentate, prefectul Leonard Bulai va iniția o corespondență oficială cu Inspectoratul Școlar al Județului Bacău și va sprijini Asociația Elevilor în demersul de a asigura elevilor merituoși accesul la bursele la care au dreptul. (sursa: Prefectura Bacău)