Polițiștii locali din Bacău au intervenit, marți, la un caz de tulburare gravă a ordinii și liniștii publice, o încăierare în fața magazinului Cora, relatează zdbc.ro.

Marți, 26.01.2021, în jurul orelor 14.00, polițiștii locali au fost sesizați cu privire la faptul că în zona hipermaket-ului Cora, aflat vizavi de sediul Poliției Locale, se află în desfășurare un conflict între mai multe persoane.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Compartimentului Intervenții care a intervenit în disputa fizica și verbală pentru aplanarea conflictului survenit pe fondul unei șicanări în trafic. Au fost legitimate atât persoanele implicate, respectiv numiții B.A de 34 de ani și M.V. de 33 ani ambii cu domiciliul în Bacău, cât şi pasagerii celor două vehicule.

Pentru persoanele implicate în altercație, dat fiind faptul că s-a folosit spray paralizant, a fost solicitat un echipaj din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău în vederea acordării ajutorului medical de specialitate, iar pentru actele de distrugere săvârşite acestea au fost îndrumate să se adreseze Poliţiei Municipiului Bacău.

Totodată, faţă de persoanele implicate urmează să fie luate măsurile legale. (foto: zdbc.ro)