Rețeaua de magazine “La Doi Pași”, dezvoltată de retailerul METRO Cash&Carry, care a atins în septembrie 2019 pragul de 1.000 de magazine la nivel național, a deschis, acum câteva zile, o nouă unitate și la Onești.

Cel mai nou magazin “La Doi Pași” din Onești este situat în intersecția bulevardului Republicii cu strada Radu Rosetti (la “Sfat”), într-un spațiu generos ocupat un timp de Camera de Comerț și Industrie (CCI) Bacău și dispune de o gamă variată de produse.

Franciza “La Doi Pași” este dedicată proprietarilor locali de magazine independente care doresc să își dezvolte afacerea în comunitatea din care fac parte, alături de un brand puternic.

Rețeaua mizează pe nevoile în schimbare ale consumatorilor, care caută tot mai mult magazinele de proximitate, unde să se simtă confortabil și care le pun la dispoziție servicii extinse.

“La Doi Pași” este un lanț de magazine de proximitate, înființat în 2012 de către METRO Cash&Carry România, lider pe piata magazinelor de proximitate în regim de franciză, cu un număr total de 1.000 de magazine la nivel național.

Un alt magazin „La Doi Pași” la Onești funcționează în cadrul vechiului complex „Brașov”.