Stațiunea Slănic Moldova, din județul Bacău, s-a îmbogățit cu un hotel de trei stele, care oferă 33 de camere moderne și una destinată persoanelor cu handicap, scrie zdbc.ro.

Situat în apropierea Cazinoului, Complexul Panoramic este administrat de familia prof.univ. dr. Cotîrleț, împreună cu Alina și Bogdan Șova, cunoscuți pentru investițiile de la Vila Teleconstrucția și Hotelul Dobru, din Slănic Moldova.

Complexul a fost inaugurat de gazde, alături de Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean, Gheorghe Baciu, primarul din Slănic Moldova și alți invitați.

Hotelul are și o importantă componentă medicală, fiind complementar cu Centrul Medical permanent inaugurat anul trecut de familia prof. univ. dr. Adrian Cotîrleț, managerul Spitalului Municipal de Urgență Moinești, și dr. Mihaela Cotîrleț, care administrează Clinica medicală MALP Moinești.

„Dacă Centrul de permanență face față cerințelor de urgență din această stațiune, nu ne-am dorit să ne oprim doar aici. Am mers mai departe și aducem și alți medici, aici în Slănic, pentru că actul medical este apanajul medicului și al echipei medicale. La momentul acesta, prin Complexul Panoramic, putem spune că la Slănic Moldova funcționează o bază completă de tratament, atât pe zona de urgență, cât și pe zona de recuperare și balneo-fiziokinetoterapie. În această bază va fi și un medic balneolog, kinetoterapeut și asistenți medicali specializați în acest domeniu, alături de cabinetele de diferite specialități unde se pot face analize medicale, electrocardiogramă, spirometrie, ecografie. Ne gândim să extindem aceste servicii medicale și prin ceea ce oferă această stațiune: bogăția izvoarelor de ape minerale, care sunt aici de secole (…)”, a spus prof. univ. dr. Adrian Cotîrleț, potrivit sursei citate.

O prezență inedită a fost Benjamin Adegbuyi, vedetă în Liga Mondială de kickboxing GLORY. (foto: zdbc.ro)

GALERIE FOTO AICI