DCIM115MEDIADJI_0037.JPG

Grupul de firme Da Bacco din Onești, lider național în înființarea plantanțiilor viti-pomicole, a deschis miercuri, 8 noiembrie, un showroom absolut impresionant, chiar în inima podgoriilor de la Valea Călugărească (jud. Prahova). Este al doilea showroom deținut de Da Bacco, după cel de la Focșani, inaugurat în urmă cu patru ani.

Valea Călugărească a rămas un sinonim al excelenței în viticultură, ceea ce pentru Da Bacco a reprezentat cel mai bun motiv să investească într-un showroom de top, așa cum se prezintă cel inaugurat în urmă cu două zile în comuna prahoveană recunoscută pentru podgoriile sale.

Pe scurt, iată câteva cifre seci care vă vor ajuta să vă faceți o imagine și mai bună despre investiția Da Bacco de la Valea Călugărească, deși poate că ar fi fost de ajuns doar fotografiile:

  • clădire showroom – 1.000 mp
  • platformă betonată – 5.000 mp
  • parcare – 1.000 mp
  • plantație pomicolă demonstrativă – 8.000 mp
  • plantație demonstrativă de viță de vie – 5.000 mp
  • lagună demonstrativă pentru sistem de irigații – 1.000 mp

8 noiembrie – zi cu dublă sărbătoare pentru grupul Da Bacco! A fost o zi cu adevărat specială care a marcat două momente importante în evoluția companiei noastre: inaugurarea noului nostru showroom în Valea Călugărească şi 4 ani de la deschiderea primului nostru magazin în Focșani.

Suntem extrem de încântați că ne-au onorat cu prezența persoane dragi nouă, care ne împărtășesc dragostea pentru viticultură și pomicultură.

Ziua de miercuri, 8 noiembrie, ne-a oferit prilejul de a petrece momente deosebite cu o parte dintre cei care ne-au sprijinit de-a lungul călătoriei.

Mulțumim tuturor prietenilor, colaboratorilor și partenerilor pentru că ne-au fost alături!

Vă așteptăm cu drag să ne vizitați în noua noastră locație din Valea Călugărească, unde veți găsi toate echipamentele de care aveți nevoie pentru întreținerea corespunzătoare a viței de vie și a pomilor fructiferi!

De asemenea, până pe 8 decembrie 2023, beneficiați de o reducere de 8% la toate produsele cu plata integrală la livrare, atât în magazinul din Focșani, cât și în showroomul din Valea Călugărească, au precizat reprezentanţii Da Bacco Oneşti.

Povestea Da Bacco a început în urmă cu 17 ani când, proaspăt întors în țară după o experiență de câțiva ani în viticultura italiană, Mihai Fudulache a anticipat corect potențialul viticol al României și a înființat societatea.

Încă de la înființare, compania Da Bacco a reușit să aibă un parcurs financiar de excepție și o evoluție spectaculoasă, deși oarecum anticipată, iar cifra de afaceri și numărul de angajați a crescut continuu, de la un an la altul.

În acest moment, Da Bacco este liderul național în domeniu și singura companie din România care poate furniza servicii complete pentru înființarea și întreținerea plantațiilor viticole și pomicole, și poate cea mai mare companie de profil din Europa. (foto: Facebook / Da Bacco)

DCIM115MEDIADJI_0023.JPGÿ

DCIM115MEDIADJI_0025.JPGÿ

DCIM115MEDIADJI_0021.JPGÿ

DCIM114MEDIADJI_0529.JPGÿ