Cei mai buni elevi de la unitățile de învățământ din Onești și cei mai valoroși sportivi de la CSM Onești și de la CSȘ Onești au fost recompensați pentru rezultatele obținute în anul competițional 2022 în cadrul Galei Învățământului și Sportului Oneștean, care a avut loc luni dimineață, în sala Cinema Capitol. Au fost acordate diplome, dar și premii în bani pentru cei mai buni dintre ei, oferite de Primăria Municipiului Onești și Consiliul Local Onești.

Vedeta evenimentului a fost Mihaela Cambei, sportiva de la CSM Onești care a cucerit titlul de vicecampioană mondială la stilul smuls, în cadrul categoriei olimpice 49 kg, pe 6 decembrie, la Campionatele Mondiale de Haltere pentru Seniori de la Bogota (Columbia). Originară din Dofteana, Mihaela Cambei este eleva antrenorilor Cristina și Gheorghe Maftei, fiică și tată, și se numără printre cele mai valoaroase sportive din țară. Mihaela a fost declarată oficial SPORTIVA ANULUI 2022.

Mulți alți sportivi de valoare, atleți, boxeri, luptători, etc., și judoka Georgiana Miller au fost recompensați cu premii de municipalitatea oneșteană, în semn de recunoaștere a valorii lor și a performanțelor obținute pe parcursul anului 2022 la competițiile la care au luat parte.

Elevii și cadrele didactice care s-au remarcat prin rezultatele obținute în acest an au fost la rândul lor premiați în cadrul evenimentului.

Cuantumul total al premiilor acordate cu această ocazie se ridică la 237.050 de lei.

Premierea a fost făcută de primarul municipiului Onești, Laurențiu Neghină, la eveniment fiind prezentă și prof. Ana Maria Egarmin, inspector școlar general al IȘJ Bacău, care le-a transmis felicitări elevilor, cadrelor didactice, sportivilor și antrenorilor premiați. (foto: Facebook / Laurențiu Neghină)