Europarlamentarul Dragoș Benea, totodată președintele organizației PSD Bacău, a dat astăzi o fugă la Onești, cu bicicleta, și s-a fotografiat în fața monumentului “Mihai Eminescu”, de pe bulevardul Oituz.

Un împătimit al ciclismului, Dragoș Benea nu ratează nicio ocazie să “ia la pedală” șoselele județului atunci când vremea îi permite. Cum astăzi a fost o zi superbă de toamnă, cu multe grade în termometre, peste 20, liderul PSD Bacău a considerat că nu se cade să rateze o astfel de ocazie și “s-a înfipt” la drum.

Bacău – Onești – Bacău, o “clasică”, cum o numește Benea, însumând peste 100 de kilometri, cu un scurt intermezzo la Monumentul Mihai Eminescu, de pe bulevardul Oituz, a fost un mizilic pentru europarlamentar.

“O <clasică> Bacău – Onești e oricând binevenită, mai ales când sosirea e în orașul care, pentru întâia oară în ultimii 30 de ani, va da nume de primă mărime la vârful administrației județului Bacău.

Axa Bacău – Onești, pilonul dezvoltării județului în mandatul 2020 – 2024”, a ținut să sublinieze Benea, într-o postare pe Facebook. (foto: facebook.com/Dragos Benea)