Primăria Dofteana a achiziționat mai multe tablete pe care le-a împărțit copiilor care învață la cele trei școli din comună, pentru ca aceștia să poată participa la cursurile online, în condițiile în care școlile sunt închise, din cauza pandemiei de coronavirus.

Tabletele au fost împărțite copiilor din comună cu ajutorul voluntarilor și în prezența directorilor celor trei școli din comună. Acțiunea s-a desfășurat ieri și s-a încheiat târziu în noapte.

“În urma discuției dintre domnul primar Bujor Ioan și conducerea Inspectoratului Școlar Județean Bacău, s-a luat decizia ca tabletele achiziționate de către Primăria Dofteana să fie predate elevilor beneficiari în cel mai scurt timp, pentru ca aceștia să poată participa la cursurile on-line. Repartizarea tabletelor și a cartelelor pentru internet, unde a fost necesar, a fost efectuată astăzi, 9 mai 2020, în condiții de siguranță de către voluntari din cadrul angajaților U.A.T. Dofteana și directorii celor 3 școli cu personalitate juridică din comună”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Dofteana.