Junioarele 4 de la OK Sport Onești se află în aceste zile la Suceava, unde participă la turneul final național, într-o companie selectă, care reunește cele mai bune 16 echipe din țară la această categorie de vârstă.

După ce au ratat la golaveraj prezența în grupele principale ale competiției – DETALII AICI, elevele antrenorilor Adrian Sava și Corneliu Sburlan nu s-au întors acasă, ci au continuat întrecerea alături de celelalte echipe eliminate din cursa pentru medalii.

Iar parcursul fetelor de la OK Sport Onești din întrecerea pentru locurile 9-16 este o dovadă clară a faptului că handbalistele noastre meritau cu prisosință să joace în grupele principale.

În cele trei jocuri disputate în cadrul turneului pentru locurile 9-16, OK Sport Onești a obținut tot atâtea succese: 28-27 cu CSȘ Craiova, 17-16 cu Chimia Râmnicu Vâlcea (club care dorește să reînnoade performanțele din trecut ale handbalului feminin vâlcean, Râmnicu Vâlcea fiind recunoscut drept capitala handbalului feminin românesc), ambele partide disputate ieri, iar astăzi, un categoric 27-16 cu ACS Dominicii Timișoara.

Ca urmare a acestor victorii, OK Sport Onești și-a câștigat dreptul de a juca în finala pentru locul 9, cea mai bună poziție pe care o mai putea ocupa după ratarea calificării în grupele principale.

„Echipa noastră a reușit să strângă rândurile după înfrângerea suferită în fața echipei ACS Lucian Bute Galați și să câștige următoarele trei meciuri, demonstrând că munca depusă de-a lungul anului competițional a dat roade.

În același timp, calitatea adversarilor întâlniți ne-a scos în evidență plusurile și minusurile. Mâine vom juca ultimul meci în compania echipei din Hunedoara cu speranța că experiența și calitățile sportivelor noastre ne vor apropia victoria”, ne-a declarat antrenorul OK Sport Onești, prof. Adrian Sava. (foto: LPS Suceava)