Accidentul rutier petrecut ieri după-amiază, pe Calea Bacăului din Onești, în care au fost implicate trei mașini, o autoutilitară și două autoturisme, iar patru persoane au ajuns la spital (ȘTIREA INIȚIALĂ AICI), a fost provocat de doi conducători auto care au încălcat reguli de circulație elementare, după cum a reieșit în urma cercetărilor efectuale la fața locului de polițiștii oneșteni.

“La data de 28 noiembrie a.c., polițiștii rutieri oneșteni au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment rutier soldat cu patru victime și pagube materiale.

Din verificări a rezultat că un bărbat de 30 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 11, s-a angajat într-o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, care efectua viraj la stânga fără să se asigure.

În urma impactului, al doilea autovehicul a ricoșat într-un altul, condus de un bărbat de 57 de ani.

În urma evenimentului au rezultat 4 răniți, primii doi șoferi amintiți, un minor de 4 ani și o tânără de 27 de ani, pasageri în autoturismul condus de bărbatul din Neamț.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru. (sursa foto: facebook.com/Pisi Cutza)