Silviu Iștoan, una dintre cele două victime ale luării de ostatici de luni seară, de la Onești, care s-a sfârșit tragic, cu doi morți, este condus astăzi pe ultimul drum. Slujba are loc chiar acum la Capela de la Biserica “Sf. Nicolae” din centrul municipiului Onești, după care cortegiul funerar se va deplasa către cimitirul Red, de pe strada Redului, unde Silviu va fi înmormântat.

La slujba de Capela de la Biserica “Sf. Nicolae” participă în jur de 100 de persoane, fiind prezente și forțe de ordine.

Cealaltă victimă a dublei crime de la Onești, Dan Pătatu, va fi înmormântată sâmbătă, 6 martie, la cimitirul Bisericii “Sf. Nicolae”.

Ministrul de Interne Lucian Bode a confirmat că trupul bărbatului de 36 de ani a fost atins de proiectile. Bărbatul era în viață în acel moment, deși Moroșan îi provocase și lui răni severe.

Surse din anchetă susțin că bărbatul de 36 de ani s-ar fi aflat în spatele agresorului. A fost chiar pe traiectoria bilelor de cauciuc care s-au împrăștiat din cele două cartușe neletale trase de trupele speciale.