.

UPDATE – 10.56: VIDEO NOU de la locul tragediei – AICI

ȘTIREA INIȚIALĂ

O casă din cartierul Mal din Onești s-a făcut scrum azi-noapte, în urma unui incendiu devastator care s-a soldat, din păcate, cu decesul unei persoane. Este vorba despre un tânăr de 18 ani, fiul proprietarului, pe care pompierii militari care au intervenit pentru stingerea focului l-au găsit carbonizat, la mansarda locuinței.

Nu mai puțin de 3 ore și jumătate a durat intervenția pompierilor  – VIDEO AICI.

“Astăzi, 4 august, la ora 02.00, echipajele Inspectoratului pentru situații de urgență Maior Constantin Ene al județului Bacău s-au deplasat în municipiul Onești, str. Dobrogeanu Gherea, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință. La sosirea la locul intervenției sa constatat că incendiul se manifesta pe o suprafață de 230 m pătrați la acoperiș și mansardă.

Pentru lichidarea incendiului s-a acționat cu un număr de cinci autospeciale pentru stingere, o autoscara și 24 de pompieri. Intervenția a fost coordonată de grupa operativă a inspectoratului, condusă de inspectorul șef.

Din păcate incendiu s-a soldat cu o victimă, care a fost găsită carbonizată în mansarda locuinței.

Pentru lichidarea incendiului a mai acționat și o autospecială din cadrul serviciului privat pentru situații de urgență Chimcomplex. Incendiul a fost lichidat la ora 05.30. Cauza incendiului este în curs de stabilire”, se arată într-un comunicat al ISU Bacău.