Pentru 100 de copii din comuna Mănăstirea Cașin, vineri, 8 septembrie, a fost o zi specială. Echipa Rotary Club Onești și reprezentanți ai sponsorului principal Smart Wood România au donat ghiozdane și rechizite pregătite special pentru elevi care provin din familii cu posibilități materiale reduse.

Totodată, fiecare dintre cei 100 de copii a primit din partea Rotary Club Onești și a Smart Wood România câte un trening și o pereche de pantofi sport.

„Mulţumim Asociației Rotary Club Onești pentru implementarea în comunitatea noastră a proiectului „Ajutăm copiii să meargă la școală”.

Astăzi (n.r. – vineri), 100 de copii din Mănăstirea Cașin au primit, fiecare, un ghiozdan dotat cu rechizite școlare, un trening și pantofi sport.

Copiii noștri merită ce este mai bun! Educația este prioritară pentru dezvoltarea unei comunități!

Succes în noul an școlar tuturor copiilor!”, a transmis primarul comunei Mănăstirea Cașin, Adriana Enache.

„Cu nostalgia anilor de școală în suflet ne-am deplasat la Mănăstirea Cașin pentru a VI-a ediție a proiectului ”Ajutăm copiii să meargă la școală”. Mulțumim sponsorului principal Smart Wood România! Mulțumim tuturor celor care au sprijinit acest proiect”, au precizat reprezentanţii Rotary Club Onești. (foto: Facebook / Rotary Club Onești)