UPDATE – 14.37: Primarul comunei Sascut, Ioan Răuță, EXPLICĂ cum s-a produs ACCIDENTUL în care a fost implicat

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident rutier grav, în urma căreia o persoană a rămas blocată între fiarele contorsionate ale mașinii, fiind nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare, s-a petrecut duminică, în localitatea vasluiană Ivești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, “În accident au fost implicate două autoturisme, iar unul dintre autoturisme a ricoșat într-o locuință. În accident a fost implicată o singură persoană. Primul dintre autoturisme era oprit și a fost lovit de către cel aflat în deplasare, acesta din urmă ricoșând într-un gard și oprindu-se în peretele unei locuințe. Șoferul autoturismului care se afla în deplasare a fost deblocat.”

Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea șoferului, după extragere, acesta fiind preluat de echipajul ambulanței SAJ Vaslui. Victima, un bărbat în vârstă de 65 ani este transportat la CPU din cadrul Spitalului Municipal Bârlad, scrie vremeanoua.ro.

Potrivit bzv.ro, persoana de 65 de ani care a ajuns la spital după ce s-a izbit cu mașina de un gard și apoi s-a oprit în peretele unei case ar fi primarul comunei Sascut, Ioan Răuță.

Ioan Răuță este unul dintre cei mai longevivi primari din județul Bacău. După un mandat de viceprimar, între 1992 și 1996, Ioan Răuță a fost ales de cetățenii comunei Sascut în funcția de primar, pe care o ocupă de 25 de ani fără întrerupere. (foto: vremeanoua.ro)