O delegație condusă de președintele Consiliului Județean (CJ) Bacău, Valentin Ivancea, și din care au mai făcut parte vicepreședintele CJ, Gelu Panfil, și directorul SPJD, Lenuța Ardeleanu, a vizitat astăzi șantierul deschis pe DJ 114, pe strada Viișoarei, care face legătura între comuna Ștefan Cel Mare și Onești, pentru a verifica cum decurg lucrările de reabilitare.

„M-am deplasat, în teren, împreună cu vicepreședintele CJ, Gelu Panfil și directorul SPJD, Lenuța Ardeleanu, pentru a verifica lucrările de reabilitare la strada Viișoarei, pe DJ 114, care face legătura între comuna Ştefan cel Mare şi Oneşti.

Lucrările de modernizare sunt în plină desfășurare și se apropie de finalizare. În această perioadă se toarnă beton rutier, conform graficului convenit inițial cu antreprenorul. După această etapă, timp de 28 de zile, circulația va fi interzisă, astfel încât stratul turnat să se întărească pentru rezistență maximă.

Soluțiile propuse de proiectant, pentru refacerea acestui sector de drum, au fost gândite pentru a face față traficului rutier greu, ținând cont de faptul că vorbim despre conexiunea cu zona industrială a municipiului.

Acest proiect de infrastructură, în valoare de aproximativ 7 milioane lei, este finanțat în integralitate de CJ Bacău și este complementar cu modernizarea străzii Industriilor care deserveşte platforma industrială a municipiului Onești”, a precizat președintele CJ, Valentin Ivancea, la capătul vizitei.