Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Buhuși este după gratii, acuzat că și-a ucis tatăl în bătaie și apoi l-a îngropat în curtea casei, în locul unde fusese săpată o latrină, relatează stirileprotv.ro.  

După crimă, tânărul a fugit și s-a ascuns în pădure. Polițiștii l-au căutat trei zile și abia marți au reușit să îl ducă în fața procurorului. Cercetat pentru omor, el riscă să își petreacă următorii 20 de ani în închisoare.

Din ce au aflat anchetatorii, fiul s-a înfuriat în clipa în care tatăl sau i-ar fi zis să se mute din casa părintească, cu tot cu partenera de viață, care avea 3 copii. Atunci, băiatul de 22 de ani ar fi răbufnit cu o violență extremă.

Maria Drăgan, vecinăNu m-am gândit niciodată la așa ceva. Cel mai mult din toți copiii pe el îl iubea. A fost proces la tribunal și i-a făcut evacuarea. Avea o concubină cu 3 copii și el asta nu a suportat. De acolo a plecat tot. Că el îl iubea pe tac-su. De acolo toată ceartă, că el se lua de ea, de copii.

Ca să ascundă crima, fiul și-a îngropat părintele în curtea casei, într-o groapă pe care omul o săpase pentru o toaletă.
Iar vecinilor le-a spus că tatăl lui a plecat la muncă în Germania. Numai că, după două zile, oamenii au devenit suspicioși și au cerut ajutorul poliției. La percheziții, criminalistii au descoperit trupul victimei, un bărbat de 57 de ani.

Elena Avorniciței – procuror criminalist: I-a aplicat acestuia lovituri repetate, care au condus la deces. Ulterior comiterii faptei autorul a îngropat cadavrul tatălui său în curtea locuinței, cadavrul fiind descoperit de autoritățile judiciare în data de 29 mai.

Cei care cunoșteau familia spun că certurile între tată și fiu erau la ordinea zilei.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și astăzi a ajuns în față unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă. (foto: captură video)