Un tânăr de 27 de ani, din comuna băcăuană Secuieni, a înjunghiat-o mortal pe iubita sa, de 21 de ani, cu care avea două fetiţe. Apoi a încercat să îşi ia viaţa, relatează stirileprotv.ro.

Copila cea mică a văzut toată nenorocirea. De trei săptămâni, tânăra plecase din casa bărbatului şi îi spusese că nu se mai întoarce sub nicio formă! Totul s-a încheiat, însă, cu o crimă şi o tentativă de sinucidere.

Rudele spun că tinerii erau împreună de câţiva ani. Fetiţele lor au trei, respectiv cinci ani. Până de curând, familia a locuit în casa bărbatului. Acum trei săptămâni însă, femeia i-ar fi spus bărbatului că nu îl mai iubeşte şi că vrea să se despartă de el. Şi-a luat mezina şi s-a mutat în alt sat, lângă mama sa.

După despărţire, tânărul a încercat de mai multe ori să se împace cu mama copiilor, spun oamenii. Disperat, bărbatul ar mai fi încercat o dată să se sinucidă, spun rudele sale.

Joi, 3 iunie, tânărul a venit din nou la femeie. Au discutat în casă, singuri, în fața copilei de trei ani. La un moment dat, fetiţa a ieşit în drum, iar vecinii au înţeles de la ea că înăuntru se petrecuse o tragedie.

Vasile Marin – unchiul suspectului: „Fata mică a ieşit în drum şi a spus la soţia mea că tati tăiat mami, atât. Nu s-au certat, niciodată nu a dat o palmă în ea. Gelozie, atât. Degeaba le-am spus: băi, nu se poate unul cu altul, la revedere.”

Echipajul de la ambulanţă a găsit-o fără suflare pe tânără. Bărbatul era rănit şi a fost dus la spital. Viaţa nu îi este pusă în pericol, spun medicii. Poliţiştii îl vor audia pe suspect, când starea lui de sănătate o va permite.

(foto: captură video)