În timp ce atelajul semnalizat precar circulă seara pe un drum public, autoritățile locale susțin că există și un microbuz școlar, cu 17 locuri, care transportă zilnic 60 de elevi în cinci curse, care se fac însă în afara localității.

Copiii au fost fotografiați miercuri dimineață, 27 noiembrie, în drum spre școala din Tisa Silvestri, din comuna Odobești, județul Bacău, scrie zdbc.ro.

„Acești copii locuiesc în Tisa Silvestri și învață la Școala Gimnazială Tisa, iar cu microbuzul nu se poate asigura și transportul elevilor în interiorul localității”, a declarat inspectorul școlar general, Ida Vlad, pentru sursa citată.

“#romaniasecolului21…ora 07:30 am, ceaţă, 3 grade şi o căruţă care transportă copiii la şcoală. Unul dintre motivele pentru care votul meu a fost NUL, staţi liniştiti, la fel de stagnaţi vom fi şi peste 5 ani… P.S ca să nu fim aşa negativi de dimineaţă, copiii mi-au zâmbit şi au zis că e ca o aventură pt ei. În rest, să fim sănătoşi”, este postarea făcută pe facebook de femeia care a fotografiat căuţa plină de elevi. (foto: facebook.com/Florina Fabian)