(P)

După ce au finalizat lucrările de asfaltare pe bulevardul Oituz – porțiunea cuprinsă între intersecția cu strada Tineretului și sensul giratoriu de la ieșirea din Onești spre Brașov – lucrătorii de la DPP au trecut la modernizarea străzii George Călinescu.

Strada George Călinescu, care unește cele mai mari bulevarde din Onești, Republicii și Oituz, nu a mai fost niciodată asfaltată până acum. Costurile lucrărilor de asfaltare a străzii George Călinescu se ridică la circa 280.000 de lei, banii provenind exclusiv din bugetul local al orașului, după cum a menționat primarul Nicolae Gnatiuc, într-o postare pe Facebook.

“Continuăm lucrările de modernizare și reabilitare a infrastructurii Oneștiului, respectiv:

Asfaltare integrală a străzii George Călinescu având o suprafață de 5.600 mp (zona cuprinsă între intersecția de la “G”-uri de pe Bulevardul Republicii, până la intersecția cu Bulevardul Oituz, în dreptul fostului Restaurant „Braşov”).

Valoarea estimată a acestei investiției este de 280.000 de lei, sumă alocată de la bugetul local al orașului și cuprinde următoarele operațiuni tehnice: curățarea rosturilor de dilatație între plăcile de beton, executarea egalizărilor cu mixtură asfaltică, protejarea rosturilor de dilataţie cu geocompozit antifisură, pregătirea suprafețelor cu emulație cationică în vederea turnării stratului de mixtură asfaltică, ridicarea la cotă a receptorilor pluviali și a gurilor de canal”, se arată în postarea edilului-șef. (sursa foto: facebook.com/PrimarOnesti)